Dakpannen reinigen

Daken hebben het in ons klimaat zwaar te verduren. Mossen en algen tasten uw dak aan en kunnen uw woning behoorlijk ontsieren. Uw dakpannen reinigen is daarom geen overbodige luxe. Wilt u een stralend schoon dak? Stef Cleaning Services is specialist op gebied van dakreiniging en biedt u gedegen kennis en kunde in dit vakgebied.

Uw dakpannen reinigen we met heet water onder een gepaste druk, niet alle pannen kunnen namelijk dezelfde druk aan. We gebruiken warm water om de vervuiling week te maken, waardoor er minder intensief gespoten kan worden. Na het professioneel reinigen van uw dakpannen behandelen wij het dak met een algendoder om de restsporen van algen en mossen te bestrijden.

Het is raadzaam uw pannen na reiniging jaarlijks in te spuiten met een algendoder om nieuwe ontwikkeling van algen te voorkomen.

Tijdens onze werkzaamheden inspecteren wij het dak op gebreken. Mochten we gewenst herstelwerk tegenkomen, dan brengen wij u hiervan op de hoogte. Klein reparatiewerk, zoals een dakpan vervangen wordt direct voor u verricht. U hoeft de dakpan alleen maar aan te leveren.

Zoals u van een professionele dakreiniger mag verwachten, dragen wij zorg voor een schone oplevering, inclusief het reinigen van uw ramen. Uw woning wordt met respect behandeld!

Wellicht is het raadzaam uw dakpannen na te behandelen. Er zijn twee behandeling beschikbaar, te weten:

  1. Dakpannen impregneren
  2. Dakpannen coaten

Lees meer over: ‘Dakreiniging’ »