Graffiti verwijderen

Graffiti wordt ongevraagd door zogenaamde kunstenaars op gevels en schuttingen gespoten. Dit geeft een verpauperde en onveilige indruk aan woonomgeving en heeft invloed op de leefbaarheid van de woonwijk. Het is belangrijk deze beschadigingen aan gevels en gebouwen zo snel mogelijk te verwijderen. Als er eenmaal een begin is gemaakt , is dit aanleiding om er nog meer bij te kliederen met alle gevolgen van dien. Afhankelijk van de ondergrond en het gewenste resultaat is graffiti op verschillende wijze te verwijderen.

We adviseren direct in actie te komen bij het traceren van een graffiti op uw gevel. Het is makkelijker graffiti te verwijderen die geen kans heeft gekregen volledig uit te harden.

De meest geschikte reinigingsmethode is afhankelijk van het soort ondergrond, de gebruikte verf en de gespoten kleur. Wilt u weten welke reinigingsmethode we in uw geval aanraden? Neem gerust vrijblijvend contact.

Anti-graffiti coating

U kunt kiezen voor het aanbrengen van een anti graffiti coating op plaatsen waar met regelmaat ongewenste graffiti is aangebracht. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat een nieuwe graffiti met warm water te verwijderen is. Vaak wordt er voor gekozen deze anti graffiti coating aan te brengen tot een hoogte van 2 à 3 meter.