Groene aanslag verwijderen

Uw terrass en oprit weer als nieuw

Het reinigen van uw straatwerk vraagt periodiek uw aandacht. Na de winter in het voorjaar zijn uw terras, tuintegels en oprit  groen van de algen en mossen.

Zeker op vochtige plaatsen waar weinig zon komt. Jaarlijks gebeuren er heel wat ongelukken door glijpartijen. Algen en mosgroei zorgen voor een spekglad straatwerk.

De onderkant van de gevel en tuinmeubelen zijn ook gevoelig voor algen en mossen door opspattend water. Stef Cleaning Services weet deze groene aanslag op een zeer doeltreffende manier te reinigen. Wij reinigen onder een gepaste druk met warm water, het zand tussen de stenen wordt vervangen door nieuw inveegzand. Op deze manier worden mossen, onkruid en algen tot aan de wortel verwijderd. Het is aan te bevelen om als laatste een algendoder aan te brengen.

Ook is het mogelijk een coating aan te brengen die gegarandeerd 5 jaar algen en mossen voorkomt. Dus minimaal 5 jaar geen gedoe met schoonmaken. Door uw straatwerk te reinigen zal alles er weer als nieuw uitzien. Iedere opdracht is inclusief glasbewassing.

Indien nodig reinigen wij ook uw tuinmeubelen en maken wij de dakgoten schoon. Ook voor uw tuinbeelden die groen geworden zijn kan een transparante coating worden aangebracht.