Impregneren gevel

Vocht is vijand nummer één van veel bouwmaterialen.   Slagregens kunnen er toe leiden dat de gevels van woningen en bedrijfspanden vervelende ongemakken gaan vertonen zoals schimmel, zoutuitslag, vorstschade, mos- en algengroei.  

 

Atmosferische vervuiling is meestal de voedingsbodem van algen en mossen. Deze houden vocht vast waardoor er in de winter

Video gevel impregneren

vorstschade ontstaat.

 

Het voegwerk komt los waardoor het vocht in de gevel kan dringen. Schimmels kunnen zich ontwikkelen en zorgen voor een ongezond leefklimaat.  

 

Ook oude gevels zonder spouw of slecht ventilerende spouwmuren hebben vaak last van vochtdoorslag.     Om het risico hierop te beperken, kan de gevel vochtwerend gemaakt worden, maar wacht daarmee niet te lang.

 

Voorkomen is beter dan genezen. Om de vochtopname van uw gevel naar beneden te brengen kunt u de gevel impregneren.

 

Dit heet hydrofoberen. Hydrofobe stoffen zijn stoffen die waterafstotend zijn of niet of zeer slecht met water te mengen zijn.

Impregneren gevel

 

Hydrofoob betekent letterlijk watervrezend Met behulp van een lage drukpomp brengen wij overvloedig een impregneermiddel aan op uw gevel. Dit impregneermiddel zorgt ervoor dat uw gevel weer langdurig waterwerend wordt en hierdoor ook minder vuil aantrekt.

 

Wij geven 10 jaar garantie op het impregneren van uw gevel.

 

Impregneren gevel

Bel voor meer informatie 076 3030037 wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs voor een offerte en advies.  

Offerte aanvragen

 

Adres:

Pauvreweg 21

4879NJ

Etten Leur Nederland   Email:mail@stefcleaningservices.nl

kvk. 53887387  

 

 

 

 

 

Ons werkgebied is hoofdzakelijk Noordbrabant, Zeeland, Zuidholland en de Provincie Antwerpen in België. Bijvoorbeeld: Tilburg, Oosterhout, Breda, Etten leur, Roosendaal, Steenbergen, Bergen op Zoom, Zierikzee, Rotterdam ‘s-Hertogenbosch, Dordrecht, Essen, Wuustwezel, Kalmthout, Brasschaat