Kauwgom verwijderen

 

Het nieuwe reinigen  

 

Stoomreiniging en het zgn Stoomcleanen zijn twee verschillende schoonmaakmethoden.

 

Bij het hogedrukstoomcleanen wordt maximaal een watertemperatuur gehaald van ongeveer 90 C.     Op zich is dit een prima schoonmaakmethode maar heeft beperkingen.

 

Kauwgom verwijderen

Het nieuwe reinigen met stoom geeft ongekende resultaten zonder chemische schoonmaakmiddelen.

 

Met deze techniek wordt water oververhit totdat er stoom ontstaat. Er ontstaat een temperatuur van maximaal 150 C aan de spuitnozzle.

 

Oververhitte stoom wordt ook wel droge stoom genoemd.

Kauwgom verwijderen

 

Deze stoom wordt vervolgens met een aangepaste druk op het te reinigen oppervlak gespoten.     Met deze methode wordt er een ongelooflijk reinigingsresultaat behaald zonder reinigingsmiddelen.  

 

Doordat er geen reinigingsmiddelen worden gebruikt kunnen ook schadegevoelige oppervlakken probleemloos worden gereinigd.   De mogelijkheden van het reinigen met stoom zijn bijna onbegrensd.   Met stoomreinigen worden er geen chemische schoonmaakmiddelen gebruikt.  

 

Hierbij een aantal toepassingen:

Oude verflaag verwijderen

 

Doordat er weinig water wordt gebruikt is het mogelijk al het restwater op te zuigen door middel van een vacuümunit zodat dit niet in het milieu terecht komt. Dit is de meest effectieve schoonmaakmethode en het meest milieuvriendelijk.  

 

Bel voor meer informatie met 076 3030037 wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs voor een offerte en advies.    

Oude verflaag verwijderen

 

Adres:

Pauvreweg 21

4879NJ Etten Leur Nederland  

Email: mail@stefcleaningservices.nl

kvk. 53887387  

 

Offerte aanvragen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ons werkgebied is hoofdzakelijk Noordbrabant, Zeeland, Zuidholland en de Provincie Antwerpen in België.   Bijvoorbeeld: Tilburg, Oosterhout, Breda, Etten leur, Roosendaal, Steenbergen, Bergen op Zoom, Zierikzee, Rotterdam ‘s-Hertogenbosch, Dordrecht, Essen, Wuustwezel, Kalmthout, Brasschaat