Kunststof kozijnen, boeiborden en dakkapellen.

 

Wij zijn een allround onderhoudsbedrijf voor dak en gevel en kunnen u ook het onderhoud van kunststof kozijnen en boeiborden aanbieden.  

 

Bij de keuze om houten- of kunststof kozijnen te plaatsen in een woning of bedrijfspand wordt er vaak gedacht dat deze onderhoudsvrij zijn.  

 

Dat er niet meer geschilderd hoeft te worden klopt maar jaarlijks onderhoud is nog steeds noodzakelijk. Door ons milieu wordt ook het kunststof aangetast. Afhankelijk van de omgeving, een industriële omgeving of dichtbij de kust, maakt een groot verschil.    

 

Kunststof kozijnen

Bij het reinigen van kunststoffen en aluminium denken we

Kunststof kozijnen

vooral aan kozijnen, boeiborden, overkappingen en dakkapellen.

 

Vaak zijn deze in de loop der jaren dof geworden door atmosferische vervuiling, algen en mossen hebben zich gehecht op het dure kunststof.

 

Het oppervlak wordt eerst gewassen en daarna gepoetst met een speciaal daarvoor ontwikkelde kunststofreiniger. Deze kunststofreiniger laat een beschermende deklaag achter, zodat vuil wordt afgestoten.

 

Na deze behandeling zal uw kozijn weer glanzen en is de mooie uitstraling weer terug.  

 

Vaak zijn beplatingen van bedrijfspanden ook bekleed met een kunststof laagje, dit kunnen wij ook behandelen. Dit heeft een andere aanpak nodig dan kozijnen. Deze oppervlakken zijn immers veel groter.  

 

Bel voor meer informatie met 076 3030037 wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs voor een offerte en advies.    

 

Adres:

Kunststof kozijnen
Offerte Stef Cleaning Services

Pauvreweg 21

4879NJ

Etten Leur

Nederland

Email: mail@stefcleaningservices.nl

kvk. 53887387    

 

 

 

 

 

Ons werkgebied is hoofdzakelijk Noordbrabant, Zeeland, Zuidholland en de Provincie Antwerpen in België. Bijvoorbeeld: Tilburg, Oosterhout, Breda, Etten leur, Roosendaal, Steenbergen, Bergen op Zoom, Zierikzee, Rotterdam, ‘s-Hertogenbosch, Dordrecht, Essen, Wuustwezel, Kalmthout, Brasschaat