Groene aanslag verwijderen

   

Bespaart u geld en gedoe.   Groene algenaanslag en mossen ontsieren uw mooie pand. Daarom kiest u voor regelmatige reiniging.

 

Zo’n klus geeft vaak veel gedoe. Wij willen dat de overlast tot een absoluut minimum beperkt is.   Maar we gaan nog een stapje verder. Wij willen dat u een paar keer reinigen in de toekomst

kunt overslaan.

Inducoat

 

Dat bespaart u geld en gedoe.   Om deze belofte waar te maken breiden wij onze vertrouwde aanpak uit met de inzet van een unieke impregneercoating van verffabrikant Inducoat®.

 

Deze transparante coating beschermt niet alleen het oppervlak, maar biedt ook jarenlange bestendigheid tegen groene algen. Een krachtige combinatie waar u veel baat bij heeft.

Inducoat

 

Stef Cleaning Services is vanwege haar betrouwbare  reputatie speciaal geselecteerd door Inducoat®.

 

Onze mensen zijn getraind in de verwerking van de Inducoat® coatings. Wij krijgen rechtstreekse ondersteuning van het technische team van Inducoat®. Zo kunnen wij u gedegen adviseren en gegarandeerde kwaliteit leveren.

Inducoat

 

Dus het ieder voorjaar verwijderen van groene aanslag algen en mossen is niet meer nodig.      

 

Bel voor meer informatie 076 3030037 wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs voor een offerte en advies.

   

Adres:  

Verwijderen groene aanslag
Offerte Stef Cleaning Services

Pauvreweg 21

4879NJ

Etten Leur

Nederland   Email: mail@stefcleaningservices.nl

kvk. 53887387    

 

 

Ons werkgebied is hoofdzakelijk Noordbrabant, Zeeland, Zuidholland en de Provincie Antwerpen in België. Bijvoorbeeld: Tilburg, Oosterhout, Breda, Etten leur, Roosendaal, Steenbergen, Bergen op Zoom, Zierikzee, Rotterdam ‘s-Hertogenbosch, Dordrecht, Essen, Wuustwezel, Kalmthout, Brasschaat