Wij zijn een VCA gecertificeerd bedrijf.

 

VCA gecertificeerd

Als dak– en gevel onderhoudsbedrijf blijven wij het veilig werken steeds onder de aandacht houden. Bij dak- en gevelrenovatie wordt er veel op ladders en steigers gewerkt.  

 

Doordat het werken op hoogte gewenning geeft is het een reden te meer om de aandacht op veilig werken steeds onder de aandacht te brengen van onze uitvoerende medewerkers.  

 

Al onze klimmiddelen worden jaarlijks gekeurd en vervangen waar nodig. 

 

Tevens beschikken wij over een klimhelling waar wij instructie geven over veilig werken en waar wij onze medewerkers vertrouwd maken met het gebruik van klimmiddelen.  

Keurmerk Stef Cleaning Services

 

Ook wordt deze helling gebruikt voor instructie reinigen en coaten. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit van ons geleverde werk waarborgen.     Bij iedere nieuwe opdracht dient het veilig werken opnieuw geïnventariseerd te worden.

 

Uit een analyse van ongevallen bij reiniging van gebouwen blijkt 66% het vallen van het dak, trapje, ladder e.d. de oorzaak te zijn.  

 

Onze uitvoerende medewerkers zijn in het bezit van een VCA certifcaat en zijn dus op de hoogte met de veiligheidsregels.

Veilig werken

Mochten er zich toch onveilige situaties voordoen horen wij het graag of u legt zelf het werk stil totdat de vereiste veiligheidsmaatregelen zijn genomen.  

 

Bel voor meer informatie 076 3030037  

 

 

Wij komen graag bij langs voor een offerte of advies.    

Veilig werken

 

 

Pauvreweg 21

Offerte Stef Cleaning Services

4879NJ
Etten Leur Nederland  

mail@stefcleaningservices.nl

K.v.K. 53887387      

 

Veilig werken

 

 

 

 

 

 

 

Ons werkgebied is hoofdzakelijk Noord-Brabant, Zeeland en Zuidholland. Bijvoorbeeld: Tilburg, Oosterhout, Breda, Etten leur, Roosendaal, Steenbergen, Bergen op Zoom, Zierikzee, Rotterdam s-Hertogenbosch, Eindhoven.