Warmwater reinigen

 

Alle gevels en daken van woningen en bedrijfspanden vervuilen in de loop der jaren.

 

Atmosferische en organische vervuiling gaan het beeld en de uitstraling van de gebouwen bepalen.Algen en mossen houden vocht vast en ook schimmels krijgen kans zich te ontwikkelen en bepalen het leefklimaat.  

 

Tijdig onderhoud, gevelreiniging, is dus noodzakelijk.

Wanneer de vervuiling op de gevel het toelaat, rekening houdend met de ondergrond en soort vervuiling, reinigen we deze met warm water onder aangepaste druk.

Gevel

 

De werkdruk van het warm water wordt altijd aangepast aan de vervuiling en soort gevel. Op deze manier wordt de oppervlakkige vervuiling verwijderd middels gevelreiniging.

 

Deze methode wordt ook wel ontmossen genoemd en wordt meest toegepast voor het reinigen van daken, gevels en straatwerk.

Reinigen met warm water

 

Bij een watertemperatuur van plus 80 graden worden algen en mossen gedood. Na het reinigen wordt er altijd een algendoder aangebracht om restsporen te verwijderen.  

 

Bij gevoelige ondergronden kan er ook met stoom gereinigd worden omdat stoom gasvormig is en een mildere impact heeft op uw gevel.

 

Reinigen met warm water

Hogedrukreiniging ook voor terras, oprit en ander straatwerk.   Bij oudere woningen of bedrijfspanden waar de vervuiling al in het metselwerk is doorgedrongen, of er is zelfs vorstschade, is een totale renovatie noodzakelijk.

 

Bel voor meer informatie met 076 3030037 wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs voor een offerte en advies.  

 

Adres:

Veilig werken

Pauvreweg 21

Offerte aanvragen

4879NJ

Etten Leur Nedeland

Email: mail@stefcleaningservices.nl

kvk. 53887387  

 

 

 

 

 

Ons werkgebied is hoofdzakelijk Noordbrabant, Zeeland, Zuidholland en de Provincie Antwerpen in België. Bijvoorbeeld: Tilburg, Oosterhout, Breda, Etten leur, Roosendaal, Steenbergen, Bergen op Zoom, Zierikzee, Rotterdam ‘s-Hertogenbosch, Dordrecht, Essen, Wuustwezel, Kalmthout, Brasschaat